انواع زبان های برنامه نویسی چیست؟

انواع زبان های برنامه نویسی چیست؟
  • طراحی سایت اصفهان سایت-سئوی سایت در اصفهان-خدمات سئو در اصفهان
  • 1400/04/22

انواع زبان های برنامه نویسی چیست؟

امروزه تعداد زیادی انواع زبان های برنامه نویسی وجود دارد که هر کدام از این زبان ها ویژگی های خاص خود را دارند و همچنین هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارد. معمولاً انواع زبان های برنامه نویسی را می توان به چند نوع طبقه بندی کرد با این حال این زبان ها از سبک برنامه نویسی متعددی پشتیبانی می کنند. هر ساله تعدادی زبان برنامه نویسی جدید معرفی می شود اما تعداد کمی از آن ها بسیار محبوب می شوند که ممکن است توسط یک برنامه نویس حرفه ای در حرفه خود مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید : سئو چیست؟

زبان های برنامه نویسی برای کنترل عملکرد رایانه یا ماشین استفاده می شوند و در حال حاضر برنامه نویس رایانه گزینه های زیادی برای انتخاب زبان دارد اما تفاوت های زیادی بین زبان های برنامه نویسی وجود دارد. بنابراین در این مقاله اطلاعات مختصری در مورد انواع زبان های برنامه نویسی، تفاوت بین زبان های برنامه نویسی و انواع زبان های برنامه نویسی به روش های مفید ارائه می شود.

زبان برنامه نویسی چیست؟

زبان برنامه نویسی یک علامت گذاری است که برای اتصال دستورالعمل ها به ماشین یا رایانه طراحی شده است. زبان های برنامه نویسی عمدتا برای کنترل عملکرد ماشین یا بیان الگوریتم ها استفاده می شوند. در قسمت رایانه بسیاری از زبان ها باید به صورت اجباری بیان شوند در حالی که سایر انواع زبان های برنامه نویسی از فرم اعلامی استفاده می کنند و این برنامه را می توان به دو شکل مانند نحو و معناشناسی تقسیم کرد. برخی از زبان ها با یک استاندارد SO مانند زبان C تعریف می شوند.

بیشتر بخوانید :

سوال هایی که از شرکت طراحی سایت باید بپرسید؟

انواع زبان های برنامه نویسی

  • زبان برنامه نویسی رویه ای

زبان برنامه نویسی رویه ای برای اجرای دنباله ای از عبارات استفاده می شود که منجر به نتیجه می شود. به طور معمول این نوع زبان برنامه نویسی از چندین متغیر، حلقه های سنگین و سایر عناصر استفاده می کند که آن ها را از زبان های برنامه نویسی کاربردی جدا می کند. توابع زبان رویه ای ممکن است متغیرها را کنترل کند، به غیر از مقدار مقدار عملکرد.

بیشتر بخوانید :

با خصوصیات شرکت طرحی سایت حرفه ای آشنا شوید.

  • زبان برنامه نویسی عملکردی

زبان برنامه نویسی عملکردی به طور معمول از داده های ذخیره شده استفاده می کند و به طور مکرر از حلقه ها به نفع توابع بازگشتی جلوگیری می کند. تمرکز اصلی برنامه ریزی عملکردی روی مقادیر برگشتی توابع است و عوارض جانبی و موارد مختلف نشان می دهد که حالت ذخیره سازی به شدت دلسرد می شود.

به عنوان مثال در یک زبان مفید کاملاً خالص اگر یک تابع اصطلاح شده باشد انتظار می رود که این عملکرد هیچ o / p را اصلاح یا انجام ندهد. با این حال ممکن است تماس های الگوریتمی ایجاد کند و پارامترهای این تماس ها را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید :

با تاثیر پسوند دامنه بر سئو در طراحی سایت آشنا شوید.

  • زبان برنامه نویسی شی گرا

این زبان برنامه نویسی جهان را به عنوان گروهی از اشیا مشاهده می کند که دارای داده های داخلی و دسترسی خارجی به بخش هایی از این داده ها هستند. هدف این زبان برنامه نویسی این است که با جدا کردن آن به مجموعه ای از اشیا که خدماتی را ارائه می دهند و می توانند برای حل یک مشکل خاص استفاده شوند در مورد خطا فکر کنند.

یکی از اصول اصلی زبان برنامه نویسی شی گرا کپسوله سازی است که هر آنچه یک شی به آن نیاز دارد باید درون شی باشد. این زبان همچنین بر قابلیت استفاده مجدد از طریق وراثت و ظرفیت گسترش پیاده سازی های فعلی بدون نیاز به تغییر مقدار زیادی کد با استفاده از چند شکلی تأکید دارد.

بیشتر بخوانید :

خدمات طراحی سایت چیست؟

  • زبان برنامه نویسی اسکریپت نویسی

این زبان های برنامه نویسی غالباً رویه ای هستند و ممکن است عناصر زبانی شی گرا را شامل شوند اما در دسته بندی خود قرار می گیرند زیرا به طور معمول زبان های برنامه نویسی کامل با پشتیبانی از توسعه سیستم های بزرگ نیستند. به عنوان مثال ممکن است نوع تایپ کامپایل نداشته باشند. معمولاً این زبان ها برای شروع به نحوی بسیار کوچک نیاز دارند.

  • منطق انواع زبان های برنامه نویسی

این نوع زبان ها به برنامه نویسان اجازه می دهند تا گزاره های اعلامی را بیان کنند و سپس به دستگاه اجازه می دهند تا درباره پیامدهای این دستورات استدلال کند. به یک معنا این زبان به کامپیوتر نمی گوید که چگونه کاری را انجام دهد بلکه محدودیت هایی را برای کارهایی که باید انجام دهد در نظر گرفته است.

برنامه ریزی به سبک شی گرا به زبان C آسان است و در حقیقت بیشتر زبان ها شامل ایده ها و ویژگی هایی از حوزه های مختلف است که فقط به افزایش سودمندی این نوع زبان ها کمک می کند. با این وجود اکثر زبان های برنامه نویسی در همه سبک های برنامه نویسی بهترین نیستند.

بیشتر بخوانید :

تفاوت طراحی سایت فروشگاهی و شرکتی چیست؟

تفاوت بین انواع زبان های برنامه نویسی

  • C ++

زبان ++ C دارای ساختاری شی گرا است که در پروژه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. برنامه نویسان می توانند با یک برنامه در بخش های مختلف یا حتی یک کار جداگانه در هر قسمت از برنامه همکاری کنند. ساختار شی گرا نیز اجازه می دهد تا کدها بارها مورد استفاده قرار گیرند و این زبان یک زبان کارآمد است.

  • C

زبان C یک زبان برنامه نویسی اساسی است و یک زبان بسیار محبوب است به خصوص در برنامه نویسی بازی استفاده می شود و از آنجا که زبان C شامل بسته بندی اضافی C ++ است هر برنامه نویس از این زبان استفاده می کند زیرا برنامه ها را سریعتر می کند. با این حال ارزش این زبان باعث استفاده مجدد C ++ می شود تا عملکرد کمی را با زبان C افزایش دهد. 

  • پاسکال

زبان پاسکال بیشتر یک زبان آموزشی است و صنایع کمی از این زبان برای نوشتن برنامه ها استفاده می کنند. این زبان تمایل دارد از کلمات کلیدی به جای نمادها و بریس ها در زبان C استفاده کند. بنابراین درک این زبان برای مبتدیان بسیار آسان است تا یک زبان برنامه نویسی مانند C ، C ++. Borland یک شرکت تولید کننده نرم افزار است که از زبان برنامه نویسی دلفی برای قدرت صنعتی استفاده می کند. دلفی یک زبان شی گرا از زبان پاسکال است و در حال حاضر کامپایلرهای Borland فقط از آن استفاده می کنند.

  • Fortran

زبان Fortran یک زبان خرد کننده است و هنوز هم توسط دانشمندان استفاده می شود. این زبان متغیرها را تا اندازه حافظه موجود در دستگاه مجاز می کند. این زبان برای مهندسانی مناسب است که باید مقادیر را با دقت بالا محاسبه کنند. برنامه در Fortran انعطاف پذیر نیست و گاهی خواندن آن را دشوار می کند.

بیشتر بخوانید :

در طراحی سایت چگونه امنیت سایت تامین میشود.

  • جاوا

زبان جاوا یک زبان چند پلتفرمی است که به ویژه در شبکه مفید است. البته بیشتر از این زبان در وب با برنامه های جاوا استفاده می شود. با این حال از این زبان برای طراحی برنامه های متقابل استفاده می شود زیرا از لحاظ ساختار و نحو شبیه C ++ است.

برای برنامه نویسان C ++ ، یادگیری زبان جاوا بسیار آسان است و از مزایای ارائه شده توسط برنامه نویسی شی گرا برخوردار است. مانند قابلیت استفاده مجدد و نوشتن کد کارآمد در جاوا دشوار است. اما امروزه سرعت زبان جاوا افزایش یافته و نسخه 1.5 دارای چندین ویژگی خوب برای ساخت آسان برنامه است.

بیشتر بخوانید :

با طراحی سایت با استفاده از فونت های دست نویس آشنا شوید.

  • پرل

Perl language یک زبان مدیریت فایل برای UNIX است. اما به دلیل برنامه نویسی مشترک Gateway (CGI) از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این اصطلاحی برای برنامه هایی است که سرورهای وب می توانند انجام دهند تا قابلیت های اضافی صفحات وب را فراهم کنند. زبان مروارید روشی برای جستجوی متن است و برای توابع مفید سرور و سایر پایگاه های داده مورد استفاده قرار می گیرد.

در صورت داشتن تجربه در هر زبانی جستجوی اصول بسیار آسان است. سرویس های میزبانی وب به عنوان زبان CGi ، زبان Perl را به جای زبان ++ C انتخاب می کنند. زیرا میزبان های وب می توانند پرونده های اسکریپت Perl را بررسی کنند. از آنجا که آن ها پرونده های متنی هستند هنگام C ++ کامپایل می شود.

بیشتر بخوانید :

با طراحی سایت با وردپرس و مزایای آن آشنا شوید.

  • PHP

از زبان PHP برای طراحی صفحات وب استفاده می شود و گاهی نیز به عنوان زبان اسکریپت نویسی استفاده می شود. این زبان برای توسعه یک وب سایت سریع طراحی شده است و در نتیجه دارای ویژگی هایی است که تولید سربرگ های HTTP و پیوند به پایگاه های داده را آسان می کند. به عنوان یک زبان اسکریپت نویسی ، شامل مجموعه ای از مولفه ها است که به برنامه نویس اجازه می دهد تا به راحتی سرعت لازم را کسب کند. با این حال این ویژگی های شی گرا پیچیده تری دارد.

  • LISP

زبان LISP بیشتر در تحقیقات علوم کامپیوتر استفاده می شود و تمام داده ها را در لیست هایی مانند آرایه ها ذخیره می کند. نحو لیست برای توسعه دهندگان برای اجرای ساختارها بسیار ساده و آسان است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.


طراحی سایت اصفهان

برنامه نویسی،طراحی سایت،طراحی وب سایـت،طراحی سایت فروشگاهی،طراحی سایت شرکتی،طراحی سایت دولتی،طراحی سایت سازمان ها،طراحی سایت خبری،طراحی سایت خصوصی،طراحی سایت نظامی،طراحی سایت ورزشی،طراحی سایت آموزشگاهی،طراحی سایت آموزش آنلاین،طراحی سایت فروش آنلاین،طراحی سایت b2b،سئو،پروژه سئو،انجام پروژه سئو،بهینه سازی وب سایت،افزایش رتبه گوگل،سئو داخلی،سئو خارجی،سئو در اصفهان،سئو تخصصی،سئو اینستاگرام،طراحی اپلیکیشن،ساخت نرم افزار موبایل،برنامه نویسی اندروید(android)،برنامه نویسی آیفون(ios)،دیجیتال مارکتینگ،ساخت نرم افزار حسابداری،ساخت نرم افزار های کامپیوتر،انجام پروژه های شبکه های اجتماعی،افزایش فالور اینستاگرام،ادمین اینستاگرام

طراحی وب سایت ارزان در ایران

طراحی سایت در اصفهان

طراحی سایت در تهران

  • بازدید: 642
  • پیام: 0

نظر دهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد *

1