طراحی سایت و تاریخچه آن

طراحی سایت و تاریخچه آن
  • طراحی سایت اصفهان سایت-سئوی سایت در اصفهان-خدمات سئو در اصفهان
  • 1399/10/06

طراحی سایت و تاریخچه آن

طراحی سایت و تاریخچه آن

شاید برای شما هم این سوال پیش امده باشد که سایت های امروزی که در آسان کردن زندگی ما نقش بسیاری دارند در چه سالی و چگونه طراحی و ایجادشده اند ؟ برای دانستن جواب این سوال با ما همراه باشید .

  • دوران تاریک طراحی وب (1989)

ابتدایی ترین مراحل رشد طراحی وب دوران تاریکی بود، چرا که صفحات به طور کلی سیاه و تیره بوده و تنها چند پیکسل تک رنگ و که به سختی ممکن بود متحرک باشند بر روی آن قرار داشت. طراحی این وبسایت ها با استفاده از نماد ها و symbol ها انجام می گرفت.

  • جدول ها- آغاز طراحی وب (1995)

همانطور که احتمالا می دانید، تولد و پیدایش مرورگر هایی که می توانستند عکس های وب سایت ها را بر روی خود نشان دهند، اولین قدم در طراحی وبسایت بود. نزدیک ترین گزینه ی ممکن برای شکل دادن و به وجود آوردن اطلاعات در آن زمان، استفاده از تگ های جدول یا تیبل (table) بود که در آن زمان در HTML وجود داشت.

استفاده از جدول ها و تگ های Table، پیدا کردن راه های هوشمندانه برای ترکیب کردن سلول ها چیزی بود که توسط کتاب معروف David Siegel یعنی کتاب Creating Killer Sites آغاز شد. اگر چه استفاده از این روش از نظر برخی از برنامه نویسان روش کاملا درستی نبود، چرا که هدف اصلی استفاده از جدول ها نوشتن اعداد در آن است،

برای مشاوره و طراحی سایت در اصفهان کلیک نمایید 

اما این روش برای مدت نسبتا طولانی مورد استفاده قرار گرفت و وبسایت های زیادی از طریق آن طراحی و ساخته شد.
مشکل دیگری که برای ین روش وجود داشت  نگهداری از این ساختار های شکننده بود. این زمان دقیقا زمانی است که طراحی اسلایسینگ (slicing design) یا روش تقسیم بندی به وجود آمد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

در این روش، طراحان می توانستند طرح های بهتر و گرافیکی تری طراحلی کنند، اما این وظیفه ی برنامه نویسان و توسعه دهندگان بود که آن را به قسمت های کوچک تری تقسیم بندی کنند و بهترین راه برای اجرای آن طرح را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید : انواع طراحی سایت 

  • پیدایش جاوا اسکریپت (1995)

جاوا اسکریپت (JavaScript) کلید و حلال مشکلات مربوط به محدودیت های HTML بود. برای مثال، اگر شما قصد داشتید که یک صفحه یا پاپ آپ به وجود بیاورید، یا یک شیء متحرک را به صفحه ی وبسایت خود اضافه کنید، راه حل شما استفاده از جاوا اسکریپت بود.

با این حال، مشکلی که وجود دارد این است که جاوا اسکریپت به صورت یک لایه ی مجزا بارگیری می شود. برخی از اوقات برنامه نویسانی که دارای تجربه کافی نیستند ممکن است از آن برای برخی کار های استفاده کنند، اما با این حال اگر از آن هوشمندانه استفاده شود می تواند بسیار قدرتمند باشد.

  • دوران طلایی آزادی - Flash (1996)

به منظور رهایی از محدودیت های طراحی وب در آن دوران، تکنولوژی متولد شد که وعده ی آزادی که هرگز تا آن زمان دیده نشده بود را به برنامه نویسان و طراحان وب را می داد. طراحان می توانستند هرگونه شکل، لایه، انیمیشن و تعامل را طراحی کرده و از هر گونه فونتی که می خواستند، تنها با یک ابزار به نام فلش ( یا Flash) استفاده کنند.

نتیجه ی نهایی در یک فایل قرار می گرفت و سپس به مرورگر فرستاده می شد تا نمایش داده شود.با این اوضاع، تا زمانی که کاربر آخرین نسخه از پلاگین فلش و مقداری زمان آزاد برای بارگیری آن را داشت، این روش مانند یک جادو عمل می کرد. این زمان، زمان طلایی استفاده از صفحات رنگارنگ، انیمیشن های متحرک و افکت های جذاب بود.

با این حال، ساختار این روش آنقدر که باید باز و قابل جست و جو نبود و به قدرت پردازش بالایی نیاز داشت. هنگامی که اپل تصمیم به ترک آن در زمان انتشار اولین آیفون در سال 2007 گرفت، فلش شروع به فروپاشی، حداقل در طرحی وب کرد.

  • پیدایش CSS (1998)

تقریبا همزمان با پیدایش فلش، روش بهتری برای ساخت و طراحی وبسایت به وجود آمد که نام آن CSS بود. مفهوم پایه ی CSS در این قسمت به معنای جدا کردن محتوا از نمایش آن می باشد. بنا بر این ظاهر و فرمت وب سایت در قالب CSS، اما محتوای آن در قالب HTML بود.اولین نسخه و ورژن CSS تا انعطاف پذیر بودن فاصله ی زیادی داشت، اما این بزرگترین مشکل آن نبود. مشکل بزرگتری که وجود داشت پشتیبانی مرورگر ها از این فرمت بود.

چند سالی طول کشید تا مرورگر ها بتوانند از CSS پشتیبانی کنند، و اغلب مرورگر هایی که از آن پشتیبانی می کردند دارای باگ های زیادی بودند.اینجا دقیقا زمانی بود که یک مرورگر دارای جدید ترین ویژگی ها، و دیگری فاقد آنها بود که این امر برای برنامه نویسان وب یک کابوس بزرگ است.

برای مشاوره و طراحی سایت دلخواه خود کلیک نمایید .

  • قیام موبایل ها- شبکه ها و فریم ورک ها (2007)

وب گردی در تلفن های همراه هوشمند خود یک چالش بزرگ بود. در کنار تمام تفاوت هایی که در طراحی های دستگاه ها وجود داشت، مشکلات هم بستگی محتوا ها وجود داشت. آیا طراحی ها باید در این صفحات کوچک نیز همانند دستگاه های دیگر باشد، یا باید در آن تغییر ایجاد کرد؟ کجا باید تمام این تبلیغات و پاپ آپ ها را قرار داد؟ سرعت نیز مسئله ی مهمی بود، چرا که بارگذاری این حجم از محتوا می توانست به سرعت اینترنت افراد را مصرف کند.

اولین پیشرفتی که به وجود آمده بود، ایده ی شبکه های ستونی یا column grids بود. پس از پشت سر گذاشتن نشست های متعدد و ارائه راهکار های مختلف، سیستم 960 grid پیروز شد و تقسیم بندی 12 ستونی (12-column division) تبدیل به روشی شد که بسیاری از طراحان از آن استفاده می کردند.

  • طراحی وب پاسخگو (2010)

طراحی وب پاسخگو یا ریسپانسیو (responsive) قدم بزرگ دیگری در طراحی وب بود. شخص متفکر و باهوشی به نام اتان مارکوت (Ethan Marcotte) تصمیم گرفت تا روش های موجود را با استفاده از محتوای تکراری اما طرح و لایه ی متفاوت برای طراحی به چالش بکشد و موفق شد تا مفهوم طراحی وب پاسخگو یا responsive را از آن خود کند.


وبسایت پاسخگو معنا و مفهوم های مختلفی دارد. از دید یک طراح وب، ریسپانسیو به معنای ساخت لایه ها و طرح های مختلف است. برای یک مشتری، ریسپانسیو به معنای کار کردن وب سایت بر روی تلفن همراه است. و در نهایت از دید یک برنامه نویس، ریسپانسیویا پاسخگو بودن یک وب سایت به معنای چگونگی ارائه ی عکس ها و تصاویر، سرعت دانلود، معنا شناسی موبایل، دسکتاپ و غیره است.

مزیت اصلی در اینجا همبستگی محتوا می باشد، به این معنا که یک وب سایت، بر روی تمام پلت فرم ها نظیر نسخه های مختلف وب سایت و کامپیوتر، و انواع مختلف تلفن های همراه هوشمند کار کند.

برای مشاوره و طراحی سایت در اصفهان کلیک نمایید 

  • طراحی سایت فلت (2010)

به طور کلی، ایجاد و طراحی لایه ها و طرح های بیتشر، نیاز به زمان بیشتر برای ساخت، و همچنین زمان و اینترنت بیشتر برای بارگیری و لود شدن می باشد که ممکن است گاها باعث صرف وقت و هزینه بیشتر برای برخی از افراد نیز باشد. بنا بر این، خوشبختانه ما برنامه نویسان تصمیم گرفته ایم تا روند طراحی را از طریق کنار گذاری افکت ها و سایه های سنگین و مشکل، که اغلب به وقت و اینترنت بیشتری برای بارگیری نیاز دارند .

را کنار گذاشته و به ریشه های اصلی طراحی وب، از طریق اولیت بندی محتوا بپردازیم.عکس های مناسب، تایپوگرافی و استفاده از فونت های مناسب و زیبا، تصویر های زیبا و لایه های پر معنا، امروزه روشی است که ما از طریق آن به طراحی وب می پردازیم. ساده سازی اجزا و المان ها نظیر دکمه ها و دیگر اجزای گرافیکی، که به آن طراحی ساده یا فلت (flat) نیز گفته می شود نیز بخشی از کار امروز است.

 در این روش برنامه نویسی و طراحی وب، دکمه های پر زرق و برق جای خود را به آیکون ها داده اند که همین امر به ما این امکان را می دهد تا از فونت های مناسب برای آیکون ها و تصاویر متحرک استفاده کنیم. همچنین فونت های وب سایت ها شامل تایپوگرافی های زیبا و مناسب می باشند.

که نیاز به استفاده ی زیاد از اینترنت کاربران و بازدید کنندگان را ندارد و به راحتی بارگیری یا لود می شود.قسمت جالب توجه این است که این روش که امروزه توسط بسیاری از کشور ها و برنامه نویسان در دنیا استفاده می شود، تا حد زیادی شبیه به اولین مراحل رشد طراحی وب می باشد، اما خوب، تجربه در همین مواقع به کار می آید!

طراحی سایت و تاریخچه آن


برای مشاهده مقالات بیشتر در مورد سئو سایت و طراحی سایت به صفحه مقالات مراجعه نمایید.

  • بازدید: 686
  • پیام: 5

نظرات (5)

طراحی سایت و تاریخچه آن

shahram sadrearhami

s

طراحی سایت و تاریخچه آن

مهدی قاعدی

مطل مفیدی بود

طراحی سایت و تاریخچه آن

رضا نیازی

سلام.مطلب جامع بود.ممنون

طراحی سایت و تاریخچه آن

مهدی قاعدی

مطل مفیدی بود

طراحی سایت و تاریخچه آن

رضا نظری

عالی بود

طراحی سایت و تاریخچه آن

رضا نظری

عالی بود

طراحی سایت و تاریخچه آن

رها رضوی

لطفا موارد بیشتری در این مورد بگذارید

طراحی سایت و تاریخچه آن

رضا نیازی

سلام.مطلب جامع بود.ممنون

نظر دهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد *

1