- طراحی سایت اصفهان سایت-سئوی سایت در اصفهان-خدمات سئو در اصفهان
- 1401/06/20
آشنایی با زبان php
PHP یک زبان برنامه نویسی است که میتوانیم با استفاده از آن اقدام به ساختصفحات وب داینامیک (Dynamic) کنیم. دربارهی صفحات وب داینامیک در ادامهی این مقاله صحبت خواهیم کرد.زبان برنامه نویسی PHP دارای تگ های اختصاصی برای شروع و پایان می باشد که به راحتی می توانید در میان کد های HTML خود با استفاده از تگ های فوق به حالت پیاچپی وارد شوید.
زبان php و کاربرد آن
اگر بخواهیم درباره زبان php و کاربردهای آن صحبت کنیم باید بگوییم که پی اچ پی یک زبان اسکریپت نویسی متن باز محبوب در دنیا می باشد که به صورت اختصاصی جهت استفاده در طراحی و تولید محتوای وب سایت ها ایجاد گردیده است و می تواند در قالب های HTML گنجانده شود. شما میتوانید بجای قرار دادن تعداد زیادی از کد ها و تگ های C و یا Perl، به راحتی با تعداد کد های کمتر و آسان تر خروجی خود را در قالب HTML منتشر نمایید.
مخفف Php
در پاسخ به این پرسش بایستی گفت PHP: Hypertext Preprocessor و به معنی پیاچپی پیشپردازندهٔ ابرمتن است.
تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP
php که یک “زبان برنامه نویسی با استفاده از HTML” است، در اصل برای برنامه های وب پویا استفاده می شود. PHP به زبان برنامه نویسی C توسط Rasmus Lerdorf در سال ۱۹۹۴ برای استفاده در نظارت بر رزومه آنلاین و اطلاعات شخصی مرتبط با وی نوشته شده است. در سال ۱۹۹۷ نسخه دوم و در سال ۱۹۹۸ نسخه ی سوم این زبان منتشر شد.
در طول این سال ها به تعداد افرادی که این زبان را توسعه دادند افزوده شد و بدین ترتیب به یک پروژه متن باز تبدیل گشت.همه چیز از زمانی شروع شد که Rasmus Lerdorf دانمارکی در سال ۱۹۹۴ تعدادی اسکریپت به منظور مدیریت یک سری از کارها در سایت شخصی خود با زبان برنامه نویسی Perl نوشت.
بیشتر بخوانید:
Lerdorf با استفاده از این اسکریپتها که بر اساس استاندارد اسکریپتنویسی (Common Gateway Interface) نوشته شده بودند، آمار افرادی را که در حال خواندن رزومه اش بودند محاسبه و ذخیره کرد. او با این کار توجه افراد زیادی را به اسکریپت هایش جلب کرد و از او درخواست کردند تا اسکریپتها را برای آنها هم ارسال کند. بنابراین Lerdorf تصمیم گرفت که نام اسکریپتهای خود را PHP گذارد که مخفف عبارت Personal Home Page بود.
مزایای زبان php
از مزایای زبان PHP که آنرا از زبان های اسکریپ نویسی دیگر مانند Java-Script متفاوت می نماید، این است که کد های PHP برخلاف Java-Script در ماشین سرور اجرا شده و نتیجه پایانی آن برای کاربر ارسال می گردد. این موضوع باعث می شود تا بازدیدکنندگان سایت قادر به تشخیص اینکه شما دقیقا از چه کدهای استفاده نمودید، نباشند.
علاوه بر مورد مذکور، همچنین می توانید وب سرور خود را به نحوی تنظیم نمایید که تمامی فایل های HTML را نیز با موتور PHP پردازش کند، که در این صورت بازدیدکنندگان وب سایت شما به هیج وجه قادر به مشاهده کدهای استفاده شده نخواهند بود. به طور خلاصه در پاسخ به مزایای زبان برنامه نویسی پی اچ پی چیست ؟ و چرا php؟ بایستی گفت دلیل محبوبیت PHP چند مزیت آن است:
- کراس پلت فرم
- اتصال آسان پایگاه داده
- استفاده آسان
- متن باز بودن
- رایگان بودن
- منابع آموزشی زیاد
حال با توجه به درک مزایای زبان برنامه نویسی php به شما پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات در حوزه تکنیک کد نویسی و کدنویسی چیست مقاله ما را مطالعه نمایید.
زبان php
بهترین مزیت PHP نسبت به سایر زبان های گسترده برنامه نویسی تحت وب مانند ASP.Net آسانی فوق العاده آن است که باعث می شود که هر تکنیسین آماتوری نیز بتواند به راحتی کار طراحی وب سایت خود را با آن آغاز نماید. علاوه بر راحتی بسیار در نوشتن کد های زبان php، این زبان همچنین امکانات فوق العاده پیشرفته ای را نیز برای افراد حرفه ای به ارمغان آورده است.
با این وجود زبان برنامه نویسی ASP.Net کاربردهای مختص خود را دارد، برای کسب اطلاعات درباره زبان برنامه نویسی ASP.Net چیست مقاله ما را مطالعه نمایید.امکانات نامحدود، انجمن های گفتگو و جامعه مجازی کامل PHP، این زبان اسکریپت نویسی را تبدیل به یکی از محبوبترین زبان های متن باز دنیا نموده است.
زبان برنامه نویسی PHP می تواند بر روی تمامی سیستم عامل های بزرگ دنیا و انواع وب سرورهای اجرا شود. همچنین در استفاده از زبان php سرعت طراحی و تولید محتوای وب سایت شما به مراتب افزایش می یابد و در نتیجه باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می گردد.
بیشتر بخوانید:
PHP چه کارهایی میتواند انجام دهد؟
حالا که داریم به سوال PHP چیست؟ پاسخ میدهیم، خوب است که کمی هم دربارهی کارهایی که PHP میتواند انجام دهد صحبت کنیم. شما با استفاده از PHP میتوانید انواع مختلفی از صفحات وب و وب اپلیکیشن ها را برنامه نویسی و اجرا کنید.
- PHP میتواند برای شما صفحات داینامیک تولید کند.
- PHP میتواند اطلاعات را به دیتابیس بفرستد، از دیتابیس اطلاعات را بخواند و همینطور اطلاعات موجود در دیتابیس را ویرایش یا حذف کند.
- PHP میتواند با فرم های HTML شما ارتباط برقرار کند و اطلاعات ورودی کاربران در فرم ها را پردازش کند و کارهای مدنظر شما را روی آنها انجام دهد.
- PHP به شما امکان کار با Cookie ها و Session ها را میدهد.
- PHP امکان رمزگذاری کردن اطلاعات حساس را دارد و این امکان نیز در آن تعبیه شده است.
- با استفاده از PHP شما میتوانید فایل های txt, pdf, jpg و… تولید و ویرایش کنید و این یک امکان فوق العاده است که PHP در اختیار شما قرار میدهد.
مواردی که در بالا ذکر کردیم، امکاناتی است که بصورت پیشفرض در PHP آمده است.
مهمترین دلایل استفاده از کدهای php چیست؟
- استفاده از کدهای PHP در پروژه ها باعث می شود با سرعت و امنیت بالاتری اقدام به طراحی سایت کنید.
- زبان برنامه نویسی پی اچ پی می تواند تمام دیتابیس های موجود و براحتی با آنها ارتباط برقرار کند.
- کدها در PHP رایگان بوده و در دسترس می باشند و سورس کد ها نیز کاملا باز می باشند.
- یادگیری PHP ساده تر بوده و برنامه نویسی با آن بسیار ساده می باشد.
- طراحان سایت با توجه به نیازهایشان می توانند آن را پیکر بندی کنند و قابلیت انعطاف پذیری بالای آن
- تعدادی زیادی از این نرم افزار برای طراحی سایت استفاده می نماید، و این باعث می شود افراد زیادی به توسعه آن کمک کنند
- بر روی همه ی سیستم عامل های موجود قابل اجرا می باشد.
بیشتر بخوانید:
قابلیت های زبان php
با استفاده از PHP می توانید صفحات تحت وب با قابلیت های مختلف مانند امکان لاگین با حساب کاربری و رمز عبور در زمان باز کردن صفحه وب سایت، بررسی جزییات فرم ها با استفاده از کد، ایجاد انجمن ها، ایجاد گالری تصاویر، ایجاد عملیات رای گیری و نظرسنجی از کاربران و بسیاری از قابلیت های دیگر استفاده نمایید.
- تولید صفحات داینامیک
- ارسال و دریافت اطلاعات از دیتابیس و ویرایش آن
- امکان کار با Cookie ها و Session ها
- رمزگذاری بر روی اطلاعات مدنظر
- تولید و ویرایش فایل های txt, pdf, jpg و…
موارد گفته شده تنها چندین قابلیت از قابلیت های زیاد زبان php است.
آشنایی با زبان php
برای مشاهده مقالات بیشتر در مورد سئو سایت و طراحی سایت به صفحه مقالات مراجعه نمایید.
- بازدید: 312
- پیام: 0
Dynamic , HTML , صفحات وب داینامیک , PHP , Rasmus Lerdorf , Common Gateway Interface , Personal Home Page , Java-Script , تکنیک کد نویسی , ASP.Net , Session , زبان برنامه نویسی پی اچ پی , صفحه وب سایت
Share Post:
نظر دهید
ایمیل شما منتشر نخواهد شد *